Esport urbà a Lliçà d'Amunt

Avui, dissabte 7 d'abril, és el Dia Mundial de la Salut i al Galliner hem pensat que pot ser un bon dia per fer esport i passar una bona estona amb els amics.

Esport es pot fer a qualsevol lloc, no cal marxar lluny de casa. De fet sortir a córrer al carrer ja és fer esport. A continuació et mostrem els millors llocs del nostre municipi on poder practicar-lo.


Sortir a córrer o en bici
Una de les maneres més senzilles de fer esport i estar en forma és sortir al carrer a córrer o anar en bici. El nostre poble té una superfície molt irregular que fa que córrer pels carrers sigui esgotador, per això et proposem els diferents camins rurals de Lliçà d'Amunt on pots fer exercici amb tranquil·litat i gaudir de la natura.



Pistes esportives
Gairebé tots els barris i urbanitzacions tenen pistes esportives en les que es poden fer diferents esports com futbol, bàsquet, handball o jocs tradicionals. Tria la que et queda més a prop i vés a jugar amb els teus amics o coneix gent nova.



Fer patinatge
Es pot patinar gairebé a qualsevol lloc (al carrer, a pistes poliesportives, etc), però fer-ho amb qualitat ja és més complicat. Però no pateixis, que a Ca l'Estaper hi ha el Patinódrom Municipal on es pot practicar amb tota facilitat i de manera professional.



BMX
Darrerament el BMX s'està estenent entre els joves, i el nostre municipi s'està adaptant a les modes esportives construint diferents circuits d'aquesta modalitat de ciclisme. Actualment es pot dur a terme a dos llocs molts propers l'un de l'altre.



Skate
Fa pocs dies que s'ha estrenat el nou Skatepark del Parc Urbà situat davant de l'INS Lliçà, que s'afegeix al ja existent que hi ha al Patinódrom.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.