Casal d'estiu i Estiu esportiu 2012

L'estiu tant desitjat ja és aquí i, com ja saps, és una època en la que el temps lliure, la diversió, l'esport i les experiències inoblidables es tornen protagonistes. Aquest any, l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt organitza dos casals amb l'objectiu de que puguis viure les teves vacances al màxim: el Casal d'Estiu i l'Estiu Esportiu.


Casal d'Estiu 2012
El Casal d'Estiu l'organitzem des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament, amb la col·laboració del Grup d'Esplai, i serà del 25 de juny al 27 de Juliol a l'Escola Països Catalans.
N'hi ha dos horaris: el de matí i tarda (de 8h30 a 16h30) o només de matins (de 8h30 a 13h); i servei de menjador (de 13h a 15h) i d'acollida matinal (de 7h30 a 8h30).

Si tens fins a 14 anys, vine a gaudir de l'estiu duna manera dinàmica i divertida! Faràs una hora de piscina diària, una excursió, una descoberta del poble, tallers, gimcanes, jocs, esports i, de tant en tant, una miqueta de deures.

REUNIÓ DE PARES: La reunió informativa del Casal d'Estiu 2012 es celebrarà el dijous 17 de maig a les 19h a la sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres.

INSCRIPCIONS I PREUS
Les inscripcions es poden fer, del 7 de maig a l'1 de juny a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt. Els matins de dilluns a divendres de 9h a 14h, i les tardes de dilluns i dijous de 16h a 19h.


D'altra banda, l'Ajuntament vol facilitat l'accés al Casal d'Estiu oferint preus assequibles i diferents opcions que pretenen facilitar el pagament. El descomptes són: 30% de descompte per a família nombrosa o 25% de descompte per la inscripció del 2n germà (el primer germà no té descompte). Per a més informació sobre les subvencions pots consultar el web municipal.

   ► Més informació sobre el Casal d'Estiu 2012 a Lliçà d'Amunt


Estiu Esportiu 2012
Una altra opció per a viure aquest estiu intensament és apuntar-te a les activitats esportives que organitza la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.
Hi haurà tot tipus d'esports, tallers diversos, treballs manuals, balls, jocs tradicionals, activitats a l'aire lliure, bany diari a la piscina, BTT, patinatge, festa d'inflables...


Aquest casal d'esports funcionarà del 25 de juny al 27 de juliol per a joves fins de a 14 anys. Es durà a terme al Pavelló d'Esports, de 9h a 13h amb servei d'acollida gratuït (de 8h30 a 9h al Pavelló i de 13h a 13h30 a la Piscina Municipal) i servei de menjador (de 13h a 15h al CEIP Països Catalans).

INSCRIPCIONS I PREUS
Les inscripcions es poden fer al Pavelló d'Esports del 7 de maig a l'1 de juny, de dilluns a divendres, de 8h a 13h; dilluns i dimecres, de 15 a 22 h; dimarts, dijous i divendres, de 16h30 a 22h.



    ► Més informació sobre l'Estiu Esportiu 2012 a Lliçà d'Amunt 


MÉS INFORMACIÓ
Per a més dades pots adreçar-te a l'OAC de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, al web municipal, i al web del Casal d'Estiu.

1 comentari:

  1. Cada año,llevo a mis hijos al casal.
    Los dejo tranquila,por que conozco a los monitores.
    Este año no estara Josefina, que pena,el que estuviera a muchas mamas nos daba mas confianza.La teniamos como referencia, nos trasmitia serenidad,y tranquilidad.
    Nose, es la combinacion de madurez y juventud,combinado perfecto.
    familia Rodriguez

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.