Festa Major de Lliçà d'Amunt 2013: Liarem un bon pollastre!

Ja sabem com serà la Festa Major de Lliçà d'Amunt 2013: començarà el 5 de setembre i acabarà el diumenge 8. Tot i que totes les activitats s'han concentrat entre el dijous i el diumenge per estalviar, es mantenen totes i amb la millor qualitat. Així es mantenen 3 dies de concerts i festa, què més podem demanar? Des de El Galliner us expliquem la part més jove d'enguany.

Com sempre, abans de començar l'esprint s'ha d'escalfar. Per això els dies previs a la Festa Major és la Jornada d'escalfament amb les 24 HORES INTERNACIONALS DE RESISTÈNCIA EN CICLOMOTOR DE LA VALL DEL TENES. Els dies 1 i 2 de setembre, a part de la festa del motor, podrem gaudir de diferents activitats complementaries a la zona del Pinar de la Riera.

Per seguir, arriba una de les activitats més esperades de la nostra Festa Major: La Juguesca amb les seves proves globals, que faran l'espera dels dies de festa una mica més amena, amb "La volta al món en 80 hores" els dies dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4.

El dijous podrem petar l'Embarraca't amb una nit per no oblidar: la nit més jove, la nostra nit. Obrirem a les 22h amb un Macrokaraoke on podràs cantar i ballar amb més de 800 cançons en diferents llengües de les més antigues a les més actuals.
I després el Muntronik Fest, el nou festival de música de Lliçà d'Amunt que barreja la bona música de la ma dels millors Dj de la zona amb espectacles de dansa urbana. Dj Buenri, Javi Molina i Javi Aleays seran el jurat del concurs de DJ; i Maribel del Pino, Bboy Karlos i Omar Iglesias premiaran el millor grup de dansa urbana.

Divendres dia 10 ballarem i saltarem amb el concert del grup O’Caray i la seva música de taberna cervesera i, a partir de la 1h de la matinada, concert de versions de La Virus amb cançons de tots els temps. I després la sessió dels DJ Lliçanencs Marc Grau i Jordi Soley per tancar la nit.

El dissabte no et pots perdre a les 22h el Correfoc de la ma de la Colla dels Diables de Lliçà; La Juguesca amb la seva prova "És pactable" i, a partir de la 1h de la matinada, el més esperat: la Festa Flaixbac que tancarà la darrera nit de festa de la Festa Major 2013.

I arriba el darrer darrer dia de FM on sabrem, a les 22h30 de la nit, quina colla lliçanenca serà la guanyadora de La Juguesca d'aquest any. Seràn els Concos, els Can t'implora, els Bisky, els Skando o els Sporting l'Olla?



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.